Premis

2021

Primer premi. Cafè Roquet premi ex-Aequo en la categoria de projectes d’interior de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Finalista. Mediona 13 finalista en la categoria de restauració, rehabilitació i renovació de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Seleccionat. Casa Maria José seleccionada en la categoria de projectes d’ús privat de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Segon premi. L’envelat’ proposta finalista en el concurs d’humanització de la Plaça Corsini de Tarragona.

Seleccionat a la XV BEAU. El projecte del Cafè Roquet ha estat seleccionat per la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme.

Nominat. Cafè Roquet nominat com a edifici de l’any a la plataforma Archdaily.

 

2020

Seleccionat. Concurs d’habitatge col·lectiu a Mallorca. La nostra proposta pels 36 habitatges públics ‘La Teixidora’ va ser un dels 22 projectes seleccionats d’entre 170 propostes.

Segon premi. Ex-Aequo per la direcció de la revista AT: ‘Arquitectures de Tarragona’. Amb Elisenda Rosàs i Gerard Joan.

Catalogat. El projecte del Cafè Roquet catalogat com un dels 128 projectes catalogats d’entre les 992 obres presentades del VII Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Punto de inflexión: posiciones radicales para un mundo en cambio’.

 

2019

Nominat Mies van der Rohe. El projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar nominat al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.

Primer premi XI Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-Aequo en la categoria de restauració, rehabilitació i reforma de la XI edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, pel projecte del Nou espai cultural al Teatre de Torredembarra, Tarragona. Jurat: Lluís Clotet, Blanca Lleó, Carles Enrich i Teresa Couceiro. 

 

2018

Primer premi Concurs. Concurs per a la Reforma i ampliació de la piscina municipal de Torredembarra. Equip format conjuntament amb NAM Arquitectura. Ajuntament de Torredembarra.

Menció especial VI Arquia pròxima. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar rep el 2on premi entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’.

Finalista VI Arquia pròxima. El projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat seleccionat per formar part dels 24 projectes finalistes d’entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’.

Selecció VI Arquia pròxima. El projecte de reforma de l’Estudi NUA seleccionat com un dels 113 projectes catalogats d’entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’. 

Finalista XIV BEAU. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar és un dels 50 finalistes d’entre els 316 projectes presentats a la XIV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU ‘Más habitar, más humanizar’. Jurat: Antonio Aguilar Mediavilla, Matxalen Acasuso Atutxa, Fernando Díaz-Pines Mateo, Eduardo Fernández Abascal, José Morales, Sara de Giles, Francisco Mangado, Arturo Franco, Guadalupe Piñeira, Carlos Pereda, Inma Jansana, Alberto Rodríguez Librero, Roger Riewe, Nader Tehrani.

Selecció 60ªFAD. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar és un dels 22 projectes seleccionats a la categoria d’arquitectura a la 60a Edició dels Premis FAD. Jurat: Anna Bach, Ricardo Carvalho, Pau Solà-Morales i Serra, Carmen Moreno Álvarez, Cristina Domínguez Lucas, Susana Pavón García.

Selecció Catalunya Construcció. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar projecte seleccionat en la categoria de Rehabilitació Funcional a la 15a Edició dels Premis Catalunya Construcció CAATEEB. Jurat: Josep Maria Forteza, Eduard Gascón, Valentí Julià, Maria Lluïsa Sánchez, Josep Camps, Natàlia Crespo, Jordi Gosalves.

Primer premi 20 anys Biennal Alejandro de la Sota. Premi extraordinari 20 anys dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, en la categoria de restauració pel projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat, en el marc de l’edició especial dels 20 anys de Mostres d’Arquitectura de Tarragona (1997-2017). Jurat: Jordi Garcés, Ángela García de Paredes, Josep Llinàs y Ricardo Vieira de Melo.

 

2017

Primera Menció ASCER. Primera menció en la categoria d’Arquitectura dels premis Cerámica Arquitectura i Interiorisme ASCER pel projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. Jurat: Iñaki Ábalos, Ángela García, Ricardo Bak, Víctor Navarro, Moisés Puente, Martín Azúa, Ramon Monfort.

Primer premi XVI Qualitat Ebrenca. La rehabilitació i Ampliació dels tallers Gon-Gar primer premi a la XVI edició dels premis de Qualitat Ebrenca.

Primer premi X Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-Aequo en la categoria de restauració, rehabilitació i reforma de la X edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, pel projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat, Tarragona. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro, Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.

Finalista X Biennal Alejandro de la Sota. Finalista en la categoria d’obres d’intervenció en espais interiors, disseny i muntatges efímers de la X edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, per l’Estudi NUA i Transformables. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro, Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.

Accèssit Concurs. Concurs per al projecte d’adequació d’un habitatge pilot de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya. FMMC. 

 

2016

Primer premi Empren. NUA arquitectures projecte guanyador en la categoria d’eficiència energètica i sostenibilitat dels Premis Emprèn 2016 de la Diputació de Tarragona.

Finalista V Arquia pròxima. El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat com un dels 24 projectes finalistes d’entre les 1.653 obres presentades del V Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Futur imperfecte’.

Primer premi Concurs. Concurs per a la redacció del Pla director de l’Espai del Circ romà de Tarragona. Equip format conjuntament amb Estanislau Roca i NAM Arquitectura. Ajuntament de Tarragona.

Selecció com obra de l’any ArchDaily. SDA Nominat en la Categoria d’Arquitectura Industrial com a obra de l’any per Plataforma Arquitectura/ArchDaily.

Biennal Arquitectura de Venècia. El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat com un dels 7 edificis per representar Catalunya en el pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta.

 

2015

Primer premi Concurs. Concurs per transformar el vestíbul del Teatre de Torredembarra en un Espai cultural. Ajuntament de Torredembarra. Equip format conjuntament amb NAM arquitectura.

Primer Premi IX Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-equo en la categoria d’edificis d’ús públic i Premi Alejandro de la Sota en la IX edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona per al Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Camp Clar . Jurat: Jordi Garcés, Lola Domènech i Josep Torrents.  

Segon premi Concurs. Concurs ‘La Muntanyeta’. Reforma i ampliació de l’antic institut de Bonavista per a fer el nou equipament de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. Equip format conjuntament amb NAM arquitectura.

 

2014

Segon premi Concurs. Concurs convocat per BIMSA per a la construcció d’un equipament per a joves i gent gran al solar ‘Transformadors’ a l’eixample de Barcelona. Equip format conjuntament amb ZFA Architecture & Urban Lab.

Finalista Solvia. Premi Solvia a la innovació en el disseny de l’habitatge. Concurs internacional convocat per Solvia – Banc Sabadell. Jurat: Anne Lacaton, Miquel Molins, Josep Bohigas, Juan Herreros, Xavier Monteys i Zaida Muxí.

Menció honorífica Concurs. ‘Altres Pessebres’. Jurat: Manuel Gausa, Carme Pigem, Pep Duran, Alfons Flores, Josep Bofill i Eva Prats. 

Selecció  IV Arquia pròxima. Estudi jove emergent de l’àrea Llevant i Nord de l’edició IV del programa Arquia/pròxima.

 

2013

Primer premi VIII Biennal Alejandro de la Sota. Primer premi en la categoria d’habitatge de la VIII edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, per a la Casa per al Pau i la Rocio a Botarell. Jurat: Josep Llinàs, Mamen Domingo, Roger Miralles, Jacqueline Pacheco, Josep Puig Torné i Agustí Pujol.

Finalista Concurs. Concurs Internacional Next Landmark de Floornature. Casa per al Pau i la Rocio a Botarell.

Tercer premi Concurs. Concurs per a la remodelació de la seu de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona. 

Menció Honorífica ISARCH. Premis ISARCH awards. PFC projecte final de carrera ‘Infraestructura orgànica per a viure’. Jurat: Sou Fujimoto / Benedetta Tagliabue / RikNys / Taba Rasti i Carlos Ferrater. 

 

2012

Finalista Concurs. Concurs Càtedra Hispalyt. Centre de Visitants i millora d’accessos al conjunt històric de Sagunt.

Primer premi AJAC. Premis AJAC en modalitat Projectes Final de Carrera. 

 

2011

Premiat Arquia. Concurs de projectes Beca Arquia. Jurat: Nieto Sobejano arquitectos. 

Finalista Concurs. Concurs de Projectes d’Arquitectura Pasajes de Arquitectura y Crítica i Iguzzini Illuminazione 2009-2011. 

Selecció XI BEAU PFC. Muestra de PFC de la Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo XI.

Segon premi BIARCH. Concurs BIARCH de Projectes final de carrera. Barcelona Institute of Architecture.