Explorem i treballem en àmbits d’arquitectura i disseny en totes les escales mitjançant estratègies sensibles amb la memòria dels llocs i amb el medi ambient. Busquem donar respostes als canvis socials i culturals de les ciutats i els territoris contemporanis a través d’intervencions que tenen com a objectiu principal millorar la vida de les persones.

NUA arquitectures va néixer l’any 2013 a Tarragona i ha diversificat la seva activitat en diferents camps i tipologies, enfocant els projectes des de l’òptica urbana fins al disseny del detall de manera simultània. El treball i obra realitzats durant els darrers anys l’han reconegut com un dels estudis joves emergents d’Espanya en el marc de les últimes tres edicions del programa Arquia/pròxima (2014, 2016 i 2018), incloent una menció d’honor en la darrera edició.

 

L’any 2016 va ser un dels 7 estudis seleccionats per representar Catalunya a la Biennal Internacional d’Arquitectura de Venècia, i recentment els projectes de l’estudi han estat reconeguts al Premi Europeu d’Arquitectura Contemporània – premis Mies van der Rohe (2019), als Premis FAD (2018), a la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (2018, 2021), i a la Biennal Alejandro de la Sota (2013, 2015, 2017, 2019, 2021), incloent el premi extraordinari dels darrers 20 anys de la seva edició en la categoria de rehabilitació (1997-2017).

 

El treball de NUA ha estat publicat en diferents mitjans nacionals i internacionals, i l’estudi ha estat convidat a donar conferències en diverses universitats i institucions com el Museu del Disseny i el Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, el COAMadrid, l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC), el Congrés Internacional Archmarathon de Milà, o el College of Architecture de la Texas A&M University, entre d’altres.

 

L’estudi ha format part de l’equip docent de l’Escola d’Art i Disseny de Reus (EADR), de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA) i, actualment, forma part de l’equip de l’Escola d’Arquitectura de Reus (EAR-URV). També ha participat com a jurat extern en diverses sessions crítiques a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC), a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), a l’Escola d’Arquitectura de la Salle (URL), i al College of Architecture de la Texas A&M University.

Premis

2021

Primer premi. Cafè Roquet premi ex-Aequo en la categoria de projectes d’interior de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Finalista. Mediona 13 finalista en la categoria de restauració, rehabilitació i renovació de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Seleccionat. Casa Maria José seleccionada en la categoria de projectes d’ús privat de la XII Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021. Jurat: Lucía Cano, Jorge Vidal, Oscar Miguel Ares, Ana Pascual.

Segon premi. L’envelat’ proposta finalista en el concurs d’humanització de la Plaça Corsini de Tarragona.

Seleccionat a la XV BEAU. El projecte del Cafè Roquet ha estat seleccionat per la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme.

Nominat. Cafè Roquet nominat com a edifici de l’any a la plataforma Archdaily.

 

2020

Seleccionat. Concurs d’habitatge col·lectiu a Mallorca. La nostra proposta pels 36 habitatges públics ‘La Teixidora’ va ser un dels 22 projectes seleccionats d’entre 170 propostes.

Segon premi. Ex-Aequo per la direcció de la revista AT: ‘Arquitectures de Tarragona’. Amb Elisenda Rosàs i Gerard Joan.

Catalogat. El projecte del Cafè Roquet catalogat com un dels 128 projectes catalogats d’entre les 992 obres presentades del VII Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Punto de inflexión: posiciones radicales para un mundo en cambio’.

 

2019

Nominat Mies van der Rohe. El projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar nominat al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.

Primer premi XI Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-Aequo en la categoria de restauració, rehabilitació i reforma de la XI edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, pel projecte del Nou espai cultural al Teatre de Torredembarra, Tarragona. Jurat: Lluís Clotet, Blanca Lleó, Carles Enrich i Teresa Couceiro. 

 

2018

Primer premi Concurs. Concurs per a la Reforma i ampliació de la piscina municipal de Torredembarra. Equip format conjuntament amb NAM Arquitectura. Ajuntament de Torredembarra.

Menció especial VI Arquia pròxima. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar rep el 2on premi entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’.

Finalista VI Arquia pròxima. El projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat seleccionat per formar part dels 24 projectes finalistes d’entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’.

Selecció VI Arquia pròxima. El projecte de reforma de l’Estudi NUA seleccionat com un dels 113 projectes catalogats d’entre les 1.183 obres presentades del VI Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Prácticas Relevantes’. 

Finalista XIV BEAU. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar és un dels 50 finalistes d’entre els 316 projectes presentats a la XIV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU ‘Más habitar, más humanizar’. Jurat: Antonio Aguilar Mediavilla, Matxalen Acasuso Atutxa, Fernando Díaz-Pines Mateo, Eduardo Fernández Abascal, José Morales, Sara de Giles, Francisco Mangado, Arturo Franco, Guadalupe Piñeira, Carlos Pereda, Inma Jansana, Alberto Rodríguez Librero, Roger Riewe, Nader Tehrani.

Selecció 60ªFAD. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar és un dels 22 projectes seleccionats a la categoria d’arquitectura a la 60a Edició dels Premis FAD. Jurat: Anna Bach, Ricardo Carvalho, Pau Solà-Morales i Serra, Carmen Moreno Álvarez, Cristina Domínguez Lucas, Susana Pavón García.

Selecció Catalunya Construcció. La Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar projecte seleccionat en la categoria de Rehabilitació Funcional a la 15a Edició dels Premis Catalunya Construcció CAATEEB. Jurat: Josep Maria Forteza, Eduard Gascón, Valentí Julià, Maria Lluïsa Sánchez, Josep Camps, Natàlia Crespo, Jordi Gosalves.

Primer premi 20 anys Biennal Alejandro de la Sota. Premi extraordinari 20 anys dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, en la categoria de restauració pel projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat, en el marc de l’edició especial dels 20 anys de Mostres d’Arquitectura de Tarragona (1997-2017). Jurat: Jordi Garcés, Ángela García de Paredes, Josep Llinàs y Ricardo Vieira de Melo.

 

2017

Primera Menció ASCER. Primera menció en la categoria d’Arquitectura dels premis Cerámica Arquitectura i Interiorisme ASCER pel projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. Jurat: Iñaki Ábalos, Ángela García, Ricardo Bak, Víctor Navarro, Moisés Puente, Martín Azúa, Ramon Monfort.

Primer premi XVI Qualitat Ebrenca. La rehabilitació i Ampliació dels tallers Gon-Gar primer premi a la XVI edició dels premis de Qualitat Ebrenca.

Primer premi X Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-Aequo en la categoria de restauració, rehabilitació i reforma de la X edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, pel projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat, Tarragona. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro, Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.

Finalista X Biennal Alejandro de la Sota. Finalista en la categoria d’obres d’intervenció en espais interiors, disseny i muntatges efímers de la X edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, per l’Estudi NUA i Transformables. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro, Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.

Accèssit Concurs. Concurs per al projecte d’adequació d’un habitatge pilot de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya. FMMC. 

 

2016

Primer premi Empren. NUA arquitectures projecte guanyador en la categoria d’eficiència energètica i sostenibilitat dels Premis Emprèn 2016 de la Diputació de Tarragona.

Finalista V Arquia pròxima. El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat com un dels 24 projectes finalistes d’entre les 1.653 obres presentades del V Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia, ‘Futur imperfecte’.

Primer premi Concurs. Concurs per a la redacció del Pla director de l’Espai del Circ romà de Tarragona. Equip format conjuntament amb Estanislau Roca i NAM Arquitectura. Ajuntament de Tarragona.

Selecció com obra de l’any ArchDaily. SDA Nominat en la Categoria d’Arquitectura Industrial com a obra de l’any per Plataforma Arquitectura/ArchDaily.

Biennal Arquitectura de Venècia. El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat com un dels 7 edificis per representar Catalunya en el pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta.

 

2015

Primer premi Concurs. Concurs per transformar el vestíbul del Teatre de Torredembarra en un Espai cultural. Ajuntament de Torredembarra. Equip format conjuntament amb NAM arquitectura.

Primer Premi IX Biennal Alejandro de la Sota. Premi Ex-equo en la categoria d’edificis d’ús públic i Premi Alejandro de la Sota en la IX edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona per al Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Camp Clar . Jurat: Jordi Garcés, Lola Domènech i Josep Torrents.  

Segon premi Concurs. Concurs ‘La Muntanyeta’. Reforma i ampliació de l’antic institut de Bonavista per a fer el nou equipament de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. Equip format conjuntament amb NAM arquitectura.

 

2014

Segon premi Concurs. Concurs convocat per BIMSA per a la construcció d’un equipament per a joves i gent gran al solar ‘Transformadors’ a l’eixample de Barcelona. Equip format conjuntament amb ZFA Architecture & Urban Lab.

Finalista Solvia. Premi Solvia a la innovació en el disseny de l’habitatge. Concurs internacional convocat per Solvia – Banc Sabadell. Jurat: Anne Lacaton, Miquel Molins, Josep Bohigas, Juan Herreros, Xavier Monteys i Zaida Muxí.

Menció honorífica Concurs. ‘Altres Pessebres’. Jurat: Manuel Gausa, Carme Pigem, Pep Duran, Alfons Flores, Josep Bofill i Eva Prats. 

Selecció  IV Arquia pròxima. Estudi jove emergent de l’àrea Llevant i Nord de l’edició IV del programa Arquia/pròxima.

 

2013

Primer premi VIII Biennal Alejandro de la Sota. Primer premi en la categoria d’habitatge de la VIII edició dels premis de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona, per a la Casa per al Pau i la Rocio a Botarell. Jurat: Josep Llinàs, Mamen Domingo, Roger Miralles, Jacqueline Pacheco, Josep Puig Torné i Agustí Pujol.

Finalista Concurs. Concurs Internacional Next Landmark de Floornature. Casa per al Pau i la Rocio a Botarell.

Tercer premi Concurs. Concurs per a la remodelació de la seu de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona. 

Menció Honorífica ISARCH. Premis ISARCH awards. PFC projecte final de carrera ‘Infraestructura orgànica per a viure’. Jurat: Sou Fujimoto / Benedetta Tagliabue / RikNys / Taba Rasti i Carlos Ferrater. 

 

2012

Finalista Concurs. Concurs Càtedra Hispalyt. Centre de Visitants i millora d’accessos al conjunt històric de Sagunt.

Primer premi AJAC. Premis AJAC en modalitat Projectes Final de Carrera. 

 

2011

Premiat Arquia. Concurs de projectes Beca Arquia. Jurat: Nieto Sobejano arquitectos. 

Finalista Concurs. Concurs de Projectes d’Arquitectura Pasajes de Arquitectura y Crítica i Iguzzini Illuminazione 2009-2011. 

Selecció XI BEAU PFC. Muestra de PFC de la Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo XI.

Segon premi BIARCH. Concurs BIARCH de Projectes final de carrera. Barcelona Institute of Architecture. 

Conferències

2021

‘Engranajes temporales’. Conferència a les XXI Jornades Internacionals d’Intervenció en el Patrimoni Históric. COAR La Rioja.

‘La ciutat de les dones’ Conferència al Centre de Lectura de Reus, Tarragona.

Coses que vaig aprendre del Moises Gallego i del Joan Arias’ Conferència a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB (UPC).

Conviure’ Conferència a les II jornades GRETA Arquitectura i Tradició. COAC Girona. Banyoles.

‘Scenari in Gioco’ Conferència a la 17ª Mostra Internacional D’Arquitectura de la Biennal de Venecia. Pavelló d’Italia. Livorno.

‘Maneres d’habitar’ Conferència al curs ‘Habitatge i ciutat’ a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona. ETSAB (UPC).

‘Collegare Tempi’ Conferència a L’Escola d’Arquitectura de Cagliari.

 

2020

Entrevista per al programa Escala Humana In corpore sano’. RTVE. 31.03.2020.

Conferència en el Congrés JIDA ‘Jornadas sobre Innovación Docente en Arquitectura’.

Conferència en el Congrés ISUF ‘International Seminar on Urban Form’.

Habitar en un collage’. Conferència a l’Escola Superior d’Arquitectura de Donosti.

5 històries en 3 actes’ Conferència per a C de Confinament.

Diàlegs’. Conferència al Col·legi d’arquitectes de Menorca.

Diàlegs’. Conferència al Col·legi d’arquitectes de Eivissa.

 

2019

‘Tangències’. Conferència al Col·legi d’arquitectes d’Olot.

‘Jujol: Animar les pedres i posar Vida’. Taula rodona a les Jornades Internacionals a l’entorn de l’arquitecte Josep Maria Jujol, Sant Joan Despí. (UIC i Ajuntament Sant Joan Despí)

Conferència al Col·legi d’arquitectes de Mallorca.

Dissenyar l’espai’. Conferència a l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, ELISAVA.

Aire, llum i matèria’. Conferència a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ETSAB (UPC).

Transitant per la memòria’. Conferència al Col·legi d’arquitectes de Lleida.

 

2018

‘Caminant entre l’espai i el temps’. Conferència a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. ETSAB (UPC). 

‘3×3’. Conferència al Colegio Oficial de Arquitectos Vasco-Navarro Bizcaya, Bilbao. 

Per un urbanisme social i sostenible’ Participació en la taula rodona al Teatre magatzem.

‘Arquia/próxima’. Presentació del projectes ‘Tallers Gon-GAR’ i ‘Façana de l’Església de la Trinitat’ al VI Foro Arquia/próxima, como un dels 24 seleccionats del VI Programa de la Fundació Arquia, Madrid.

‘Peça’. Participació en el cicle de tertúlies ‘ANADA/TORNADA: Trajectes, Converses, Arquitectura’, organizat per AxA. Amb Alea-Olea, SMS arquitectos. Trespa Design Center. Moderadora: Ariadna Perich. Comissari: Omar Ornaque.

‘Entre Líneas’ Conferència al Colegio Oficial de Arquitectos de la Rioja, Fundación Cultural de arquitectos de La Rioja.

 

2017

‘Interaccions’. Conferència a l’Escola d’Arquitectura de Reus.

‘Intervenciones en edificios existentes’. Conferència de clausura de la Setmana de l’Arquitectura del Colegio de Arquitectos de Lanzarote. Biblioteca municipal de Teguise.

Dinàmiques col·lectives’. Participació en el debat ‘Repensar la ciutat’, II Converses al Camp de Tarragona. Centre lectura, Reus.

Participació en el debat ‘Context i materials: ús i re-ús’, amb Archikubik, Anna i Eugeni Bach i Flores i Prats. Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona.

 

2016

Participació en el debat ‘Dones que construeixen’, organitzat per el col·lectiu Les Teixidores. Amb Pilar Carbassa. Reus.

Participació en la taula rodona ‘Instagram, arquitectura i ceràmica’, amb Òscar Dalmau, Nicanor García i Eduardo Mur, en el marc de l’exposició ‘D’OBRA. Ceràmica aplicada a l’arquitectura’, comissariada per Pedro Azara. Museu del Disseny de Barcelona.

‘En plural’. Presentació del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a la 8a sessió del Seminari de Patrimoni Sacre de la Fundació Joan Maragall de Barcelona.

 Presentació del Pla Director de l’Espai del Circ de Tàrraco al III Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic al Centre Tarraconense. Seminari de Tarragona.

Dimensió desconeguda’. Conferència als alumnes de 4rt curs de l’Escola d’Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili.

‘Arquia/próxima’. Presentació del projecte ‘SDA’ al V Fòrum Arquia/próxima, com a un dels 24 seleccionats del V Programa de la Fundació Arquia, Málaga. 

Presentació del projecte del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments al congrés internacional d’arquitectura “Archmaraton”, en el marc de la presentació del projecte ‘Aftermath’, Architecture beyond architects, pavelló català a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Milà, Itàlia.

Conferència en el marc del cicle ‘Converses amb joves arquitectes’ a la delegació de Bages-Berguedà del COAC. Manresa.

Presentació i visita guiada del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Campclar, Tarragona. Vermut d’obra organitzat pel COAC Tarragona com a projecte premiat amb el Premi Alejandro de la Sota en la IX Mostra d’Arquitectura de  Tarragona.

 

2015

‘Mida i escala’. Conferència als alumnes de 4rt curs de l’Escola d’Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili.

‘Biennal Alejandro de la Sota’. Conferència obres guardonades a la IX Mostra d’Arquitectura de Tarragona. COAC Tarragona.

‘Continuïtats’. Conferència de clausura de curs a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle Tarragona.

‘Materialitat’. Participació en el cicle de tertúlies ‘ENTRE L’AVUI I L’ARA, Arquitectes en trànsit’, organizat per AxA. Amb Ted’A, LAGULA i Jordi Adell i H arquitectes. Moderador: Jaume Prat.

‘Diàlegs’. Participació en el Pechakucha Global Night vol.3 Tarragona. Disseny a la teva ciutat.

 

2014

‘Conviure’. Presentació del projecte finalista al Premi Solvia a la innovació en el disseny de l’habitatge. Concurs internacional convocat per Solvia – Banc Sabadell. 2014 al COAM, Madrid. 

‘Superpositions’. Conferència al cicle de ponències de tardor del College of Architecture de la Texas A&M University. Texas, Estats Units.

 

2013

Presentació i visita guiada de la Casa per al Pau i la Rocio a Botarell, Baix Camp, en motiu del vermut d’obra organitzat per la demarcació de Tarragona del Col.legi d’arquitectes de Catalunya com a projecte premiat en la categoria d’Habitatge Unifamiliar de la VIII Mostra d’Arquitectura del Camp de Tarragona.

Exposicions

2021

El projecte Cafè Roquet exposat en l’exposició intinerant de la XV BEAU.

Els projectes Cafè Roquet, Mediona 13 i casa Maria José exposats en la XII edició Biennal Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021.

 

2019

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en la Premis Mies Van der Rohe 2015-2017 itinerant en 18 ciutats d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en l’exposició intinerant de la BEAU.

El projecte de Nou Espai Cultural al Teatre de Torredembarra exposat en la XI edició Biennal Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona.

 

2018

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en la 60a Edició dels Premis FAD al Museu del Disseny de Barcelona. 

El projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat exposat en l’edició extraordinària dels 20 Anys de Biennals Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona (1997-2017). Col.legi d’arquitectes de Tarragona, Lleida i Balears.

 

2017

El projecte del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar exposat a la recreació del Pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016 al Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta.

‘Re-conèixer’. Projecte per a la reactivació del Preventori Antituberculós de la Savinosa exposat al COAC Tarragona. Amb Garcés-De Seta- Bonet arquitectes, NAM Arquitectura i Territoris XLM. Tarragona.

 

2016

El projecte del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat per a l’exposició ‘D’obra. Ceràmica aplicada a l’arquitectura’, comissariada per Pedro Azara. Museu del Disseny, Barcelona. 

El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar exposat al Pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta. Venècia.

 

2015

‘Intervals’, finalista del concurs restringit per a fer un edifici d’habitatges al Poblenou, i ‘Infraestructura orgànica per viure’, finalista del concurs a la Innovació en el disseny de l’habitatge, exposats al COAC Catalunya en el marc de la mostra ‘La Casa que volem’. Solvia, Banc Sabadell.

Disseny i coordinació de l’exposició de ‘Càritas 50 anys’ per a Càritas Diocesana de Tarragona. 

Disseny i coordinació de l’exposició de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona. COAC. Tarragona.

 

2014

Altres Pessebres. Exposició de la instal.lació ‘Re-correguts’ al COAC. Barcelona. 

 

2013

El projecte de la Casa per al Pau i la Rocio a Botarell exposat al COAC Tarragona. VIII Mostra d’Arquitectura del Camp de Tarragona. 

El Projecte per a la remodelació de la seu de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona exposat al COAC. Tarragona.

 

 

Publicacions

2021

Publicació del projecte Cafè Roquet al catàleg de la XV BEAU 2021.

 

2020

Publicació dels projectes SDA, Casa per a Pau & Rocío i Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar als ‘Arxius d’Arquitectura Catalana‘.

 

2019

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar a la monografia AV 213-214 ‘España 2019’.

Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg dels Premis Mies van der Rohe 2019.

Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg de la XIV BEAU 2019.

 

2018

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº384 de la revista ‘ON diseño’. Espanya.

Reportatge del projecte del Centre Cultural al Teatre de Torredembarra al nº291 de la revista ‘id+c’. Xina.

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº57 de la revista ‘Síntesis Arquitectura’. Espanya.

Reportatge dels projectes SDA, Estudi NUA, i Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº17TL de la revista ‘Arredamento Mimarlik’, Turquia. 

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar a la monografia ‘100 Working Spaces’. Alemanya.

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº68 de la revista ‘Con Arquitectura’, Espanya. 

Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº4.2018 de la revista ‘AIT’, Alemanya. 

Nau industrial en la trama urbana‘. Article de Llàtzer Moix al diari ‘La Vanguardia’.

Tarragona después de les Juegos Mediterráneos’. Article de Sara Sans al diari ‘La Vanguardia’. 

Si una noche de invierno un arquitecto’, Article de Jaume Prat sobre SDA i la Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. ‘Diario 16’.

Realismo Màgico’. Article de Jaume Prat sobre la Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. ‘Diario 16’.

Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg de la XIV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU ‘Más habitar, más humanizar’, com un dels 50 projectes finalistes dels 316 presentats. 

Publicació dels projectes Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar, Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat i Reforma de l’Estudi NUA al catàleg del VI Fòrum Arquia/próxima. VI Programa de la Fundació Arquia. 

 

2017

Reportatge del SDA i de l’Estudi NUA al nº64 de la revista ‘Con Arquitectura’, Espanya. 

NUA, una arquitectura sostenible i amb memòria’, Article de Josep Ardila a la revista ‘Fet a Tarragona’.

Reportatge ‘Talent emprenedor’ a la revista ‘Fet a Tarragona’.

Arquitectura que da calidad de vida’, Article de Núria Riu al ‘Diari de Tarragona’.

 

2016

Publicació del SDA al catàleg del V Fòrum Arquia/próxima. V Programa de la Fundació Arquia.

 

2015

Reportatge sobre el Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar. Plataforma d’arquitectura ‘Architizer’ de Nova York, EEUU,

Sin glamour con buen criterio‘. Article de Llàtzer Moix sobre el SDA Campclar al diari ‘La Vanguardia’.

Publicació dels projectes SDA Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Campclar i Casa per a Pau & Rocío al Catàleg de la IX Biennal Alejandro de la Sota. Mostra d’Arquitectura de Tarragona.

x