Publicacions format paper

2023

El material de lo construido. Monografia sobre l’obra de l’estudi editada per Bisman Ediciones i Saint Gobain.

La Vanguardia. Article de Llàtzer Moix sobre l’exposició “Els nous realistes” al Disseny HUB Barcelona.

Diari ARA. Article d’Antoni Ribes sobre l’exposició “Els nous realistes” al Disseny HUB Barcelona.

Guia d’arquitectura de Reus. Contribució amb 4 articles a “Fets Urbans”, la Guia d’arquitectura de Reus.

Tag. Entrevista al nº97 de la revista “Tag” del Col.legi d’Aparelladors de Tarragona.

Mekan. Publicació de la Casa Maria José a la revista turca “Mekan”.

XVI. BEAU. Publicació del projecte Casa al centre històric de Vila-seca al catàleg de la XVI BEAU 2023.

 

2022

Arquitectura Viva. NUA arquitectures, estudi inclòs en la selecció d'”Ecosistemas.zip. Spain’s Next Generation: Under 35″. AV-244.

Monocle. Reportatge a la revista britànica “Monocle Mediterraneo Newspaper 2022”.

ON Diseño. Reportatge del projecte Mediona 13 al nº415 de la revista ‘ON diseño’. Espanya.

Arquia Próxima. Publicació del projecte Casa Pati a Salou i Mediona 13 al catàleg del VIII Fòrum Arquia/próxima. VIII Programa de la Fundació Arquia.

À vivre. Reportatge del projecte Mediona 13 a la revista francesa “À vivre”.

Journal & IXD Joorak. Publicació de la Casa Maria José a la revista de Corea del sud “Journal & IXD Joorak”.

IMAGES. Publicació de la Casa Maria José a la revista xinesa “IMAGES. Beautiful Courtyards: Stunning Outdoor Living Spaces”.

YAPI. Publicació de la Casa Maria José a la revista turca “YAPI”.

 

2021

XV. BEAU. Publicació del projecte Cafè Roquet al catàleg de la XV BEAU 2021.

Biennal Alejandro de la Sota. Publicació del projecte Cafè Roquet, Mediona 13, i Casa pati a Salou, al Catàleg de la XII Biennal Alejandro de la Sota. Mostra d’Arquitectura de Tarragona.

 

2020

Arxius d’Arquitectura Catalana. Publicació dels projectes SDA, Casa per a Pau & Rocío i Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar als ‘Arxius d’Arquitectura Catalana’.

Arquia Próxima. Publicació del projecte Cafè Roquet al catàleg del VII Fòrum Arquia/próxima. VII Programa de la Fundació Arquia.

 

2019

Arquitectura Viva. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar a la monografia AV 213-214 ‘España 2019’.

Premis Mies van der Rohe. Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg dels Premis Mies van der Rohe 2019.

XIV BEAU. Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg de la XIV BEAU 2019.

Biennal Alejandro de la Sota. Publicació del projecte Nou espai cultural al Teatre de Torredembarra al Catàleg de la XI Biennal Alejandro de la Sota. Mostra d’Arquitectura de Tarragona.

 

2018

ON Diseño. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº384 de la revista ‘ON diseño’. Espanya.

id+c. Reportatge del projecte del Centre Cultural al Teatre de Torredembarra al nº291 de la revista ‘id+c’. Xina.

Síntesis Arquitectura. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº57 de la revista ‘Síntesis Arquitectura’. Espanya.

Arredamento Mimarlik. Reportatge dels projectes SDA, Estudi NUA, i Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº17TL de la revista ‘Arredamento Mimarlik’, Turquia. 

AIT. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar a la monografia ‘100 Working Spaces’. Alemanya.

Con Arquitectura. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº68 de la revista ‘Con Arquitectura’, Espanya. 

AIT. Reportatge del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al nº4.2018 de la revista ‘AIT’, Alemanya. 

La Vanguardia. Nau industrial en la trama urbana‘. Article de Llàtzer Moix al diari ‘La Vanguardia’.

La Vanguardia. Tarragona después de les Juegos Mediterráneos’. Article de Sara Sans al diari ‘La Vanguardia’. 

Diario 16.Si una noche de invierno un arquitecto…’, Article de Jaume Prat sobre SDA i la Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. ‘Diario 16’.

Diario 16. Realismo Màgico’. Article de Jaume Prat sobre la Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar. ‘Diario 16’.

Biennal Espanyola d’Arquitectura i urbanisme. Publicació del projecte de Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar al catàleg de la XIV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU ‘Más habitar, más humanizar’, com un dels 50 projectes finalistes.

Arquia Próxima. Publicació dels projectes Rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar, Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat i Reforma de l’Estudi NUA al catàleg del VI Fòrum Arquia/próxima. VI Programa de la Fundació Arquia. 

 

2017

Con Arquitectura. Reportatge del SDA i de l’Estudi NUA al nº64 de la revista ‘Con Arquitectura’, Espanya. 

Fet a Tarragina. NUA, una arquitectura sostenible i amb memòria’, Article de Josep Ardila a la revista ‘Fet a Tarragona’.

Fet a Tarragona. Reportatge ‘Talent emprenedor’ a la revista ‘Fet a Tarragona’.

Diari de Tarragona. Arquitectura que da calidad de vida’, Article de Núria Riu al ‘Diari de Tarragona’.

Biennal Alejandro de la Sota. Publicació dels projectes Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat, Estudi NUA i Transofrmables al Catàleg de la X Biennal Alejandro de la Sota. Mostra d’Arquitectura de Tarragona.

 

2016

Arquia Próxima. Publicació del SDA al catàleg del V Fòrum Arquia/próxima. V Programa de la Fundació Arquia.

 

2015

Architizer. Reportatge sobre el Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar. Plataforma d’arquitectura ‘Architizer’ de Nova York, EEUU,

La Vanguardia. Sin glamour con buen criterio‘. Article de Llàtzer Moix sobre el SDA Campclar al diari ‘La Vanguardia’.

Biennal Alejandro de la Sota. Publicació dels projectes SDA Centre per al Servei de Distribució d’Aliments a Campclar i Casa per a Pau & Rocío al Catàleg de la IX Biennal Alejandro de la Sota. Mostra d’Arquitectura de Tarragona.