Exposicions

2021

El projecte Cafè Roquet exposat en l’exposició intinerant de la XV BEAU.

Els projectes Cafè Roquet, Mediona 13 i casa Maria José exposats en la XII edició Biennal Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona 2019-2021.

 

2019

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en la Premis Mies Van der Rohe 2015-2017 itinerant en 18 ciutats d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en l’exposició intinerant de la BEAU.

El projecte de Nou Espai Cultural al Teatre de Torredembarra exposat en la XI edició Biennal Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona.

 

2018

El projecte de rehabilitació i ampliació dels Tallers Gon-Gar exposat en la 60a Edició dels Premis FAD al Museu del Disseny de Barcelona. 

El projecte de Restauració de les façanes de l’església de la Trinitat exposat en l’edició extraordinària dels 20 Anys de Biennals Alejandro de la Sota, Mostres d’Arquitectura de Tarragona (1997-2017). Col.legi d’arquitectes de Tarragona, Lleida i Balears.

 

2017

El projecte del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar exposat a la recreació del Pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016 al Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta.

‘Re-conèixer’. Projecte per a la reactivació del Preventori Antituberculós de la Savinosa exposat al COAC Tarragona. Amb Garcés-De Seta- Bonet arquitectes, NAM Arquitectura i Territoris XLM. Tarragona.

 

2016

El projecte del Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat per a l’exposició ‘D’obra. Ceràmica aplicada a l’arquitectura’, comissariada per Pedro Azara. Museu del Disseny, Barcelona. 

El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar exposat al Pavelló català de la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Comissaris: Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta. Venècia.

 

2015

‘Intervals’, finalista del concurs restringit per a fer un edifici d’habitatges al Poblenou, i ‘Infraestructura orgànica per viure’, finalista del concurs a la Innovació en el disseny de l’habitatge, exposats al COAC Catalunya en el marc de la mostra ‘La Casa que volem’. Solvia, Banc Sabadell.

Disseny i coordinació de l’exposició de ‘Càritas 50 anys’ per a Càritas Diocesana de Tarragona. 

Disseny i coordinació de l’exposició de la Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’arquitectura de Tarragona. COAC. Tarragona.

 

2014

Altres Pessebres. Exposició de la instal.lació ‘Re-correguts’ al COAC. Barcelona. 

 

2013

El projecte de la Casa per al Pau i la Rocio a Botarell exposat al COAC Tarragona. VIII Mostra d’Arquitectura del Camp de Tarragona. 

El Projecte per a la remodelació de la seu de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona exposat al COAC. Tarragona.