Transformables-memòria

Aquesta exposició està concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais.
El sistema està format per 6 mòduls plegables de fusta de pi, dispositius que permeten ‘penjar’ i transmetre qualsevol tipus d’informació als visitants.
Es tracta d’un sistema modular autoestable, agrupable, fàcilment transportable, adaptable a diferents espais, versàtil, reciclable, de fàcil muntatge i desmuntatge i que necessita poc espai per a ser emmagatzemat, característiques que faciliten la seva itinerància i posterior reaprofitament.
En l’exposició de la IX Mostra d’Arquitectura de Tarragona 2015, els elements informatius estan formats per pantalles on es mostren audiovisuals, i panells de fusta on s’indica la categoria a la que pertany cada audiovisual. Els vídeos ensenyen el funcionament intern de la Mostra i la quotidianitat de les obres guanyadores de cada categoria dels premis, mostrant els edificis en ple funcionament en el seu dia a dia, i per tant, la relació que els usuaris estableixen amb els edificis.

Es tracta d’un sistema modular, plegable, autoestable i reutilitzable, un conjunt de ‘finestres’ a través de les quals descobrim el dia a dia de les obres de la IX Mostra d’Arquitectura de Tarragona.

Transformables

d.

Disseny i coordinació
de l’exposició itinerant
IX Mostra d’Arquitectura
de Tarragona 2015

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.