estudi

Explorem i treballem en àmbits d’arquitectura i disseny en totes les escales mitjançant estratègies sensibles amb la memòria dels llocs i amb el medi ambient. Busquem donar respostes als canvis socials i culturals de les ciutats i els territoris contemporanis a través d’intervencions que tenen com a objectiu principal millorar la vida de les persones.

> 1er Premi. 2017. La restauració de les façanes de la Trinitat premi ex-aequo en la categoria de restauració, rehabilitació i reforma de la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro/Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.
> Finalista. 2017. L’estudi NUA i Transformables finalistes en la categoria d’obres d’intervenció en espai interiors disseny i muntatges efímers de la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona. Jurat: Joaõ Mendes Ribeiro/Eugeni Bach i Clara de Solà Morales.
> Accèssit. 2017. Concurs per a la redacció del projecte d’adequació d’un habitatge pilot de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya (FMMC).
> 1er Premi. 2016. NUA projecte guanyador en la categoria d’eficiència energètica i sostenibilitat dels Premis Emprèn 2016 de la Diputació de Tarragona.
> Seleccionat. 2016. SDA seleccionat i catalogat pel V Programa Arquia/próxima de la Fundació Arquia.
> 1er Premi. 2016. NUA+NAM+Estanislau Roca, Concurs per a la redacció del Pla director de l’espai del Circ romà de Tarragona. Ajuntament de Tarragona.
> Seleccionada com a obra de l’any. 2016. SDA Nominat en la Categoria d’Arquitectura Industrial com a obra de l’any 2016 per Plataforma Arquitectura/ArchDaily.
> Seleccionats per a la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. 2016. El Centre per al Servei de Distribució d’Aliments de Camp Clar seleccionat com a un dels 7 edificis per a representar Catalunya en la Biennal d’Arquitectura de Venècia 2016. Comissaris: Jaume Prat / Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta.
> 1er Premi. 2015. NUA+NAM, Primer premi en el concurs restringit per a adequar el vestíbul del teatre de Torredembarra. Ajuntament de Torredembarra.
> 1er Premi. 2015. SDA premi Alejandro de la Sota i premi ex-aequo en la modalitat d’edificis d’ús públic de la IX Mostra d’Arquitectura de Tarragona. Jurat: Jordi Garcés / Lola Domènech i Josep Torrents.
> 2on Premi. 2015. NUA+NAM, Concurs ‘La Muntanyeta’, reforma i ampliació de l’antic institut de Bonavista per a fer el nou equipament de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona.
> Projecte Finalista. 2014. ‘Benvingut a casa’ Premi Solvia a la innovació en el disseny de l’habitatge. Jurat: Anne Lacaton / Miquel Molins / Josep Bohigas / Juan Herreros / Xavier Monteys i Zaida Muxí.
> 2on Premi. 2014. NUA+ZFA, Concurs ‘Edifici Transformadors’ de BIMSA. Un equipament a l’eixample de Barcelona.
> Menció honorífica. 2014. Concurs ‘Altres pessebres’. Jurat: Manuel Gausa / Carme Pigem / Pep Duran / Alfons Flores / Josep Bofill i Eva prats.
> Seleccionat. 2014. Estudi jove emergent de l’àrea Llevant i Nord. IV edició programa arquia/próxima. Jurat: Toni Riba Galí / Pere Buil y Stepien i Barnó.
> 1er Premi. 2013. Premi en la categoria d’Habitatge unifamiliar per la Casa per al Pau i la Rocio en la VIII Mostra d’Arquitectura de Tarragona. Jurat: Josep Llinàs/ Mamen Domingo / Roger Miralles / Jacqueline Pacheco / Josep Puig Torné i Agustí Pujol.
> Projecte Finalista. 2013. Concurs Internacional Next Landmark de Floornature. Casa per al Pau i la Rocio a Botarell.
> 3er Premi. 2013. Concurs per a la remodelació de la seu de l’AEQT Associació d’Empreses Químiques de Tarragona.
> Menció Honorífica. 2013. Concurs ISARCH awards. Jurat: Sou Fujimoto / Benedetta Tagliabue / Rik Nys / Taba Rasti i Carlos Ferrater.
> 1er Premi. 2012. Premis AJAC 2012 en modalitat Projectes Final de Carrera. Concurs organitzat per l’AJAC Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya.
> Projecte Finalista. 2012. Concurs Càtedra Hispalyt. Centre de Visitants i millora d’accessos al conjunt històric de Sagunt.
> Projecte Finalista. 2011. Concurs de Projectes d’Arquitectura Pasajes de Arquitectura y Crítica i Iguzzini Illuminazione 2009-2011.
> Projecte Seleccionat. 2011. XI BEAU Muestra de PFC de la Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo XI.
> 2on Premi. 2010. Concurs BIARCH de Projectes final de carrera. Concurs estatal organitzat pel Barcelona Institute of Architecture.