Càritas 50-memòria

Aquesta exposició està concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais.
El sistema està format per 3 mòduls plegables de fusta de pi, dispositius que permeten ‘penjar’ i transmetre qualsevol tipus d’informació als visitants.
Es tracta d’un sistema modular autoestable, agrupable, fàcilment transportable, adaptable a diferents espais, versàtil, reciclable, de fàcil muntatge i desmuntatge i que necessita poc espai per a ser emmagatzemat, característiques que faciliten la seva itinerància i posterior reaprofitament.
En l’exposició ‘Càritas, 50 anys al teu costat’, la senyalètica es grava i en alguns casos pren relleu sobre els panells de fusta que emmarquen i suporten els materials originals.

Es tracta d’un sistema modular, plegable, autoestable i reutilitzable, un conjunt de ‘marcs i prestatges’ a través de les quals descobrim l’evolució de Càritas Tarragona en els últims 50 anys.

Càritas 50 anys

d.

Disseny i coordinació de
l’exposició itinerant
Càritas, 50 anys al teu costat
2015

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.